Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Surventobrass

16 juni 2018 van 17:30 - 22:00

Evenement Navigatie

surventobrass.nl

MAAR LIEFST 17 ORKESTEN OP HET PODIUM

DE VOORBEREIDINGEN OP SURVENTOBRASS 2018 ZIJN IN VOLLE GANG.
DIT JAAR VERSCHIJNEN MAAR LIEFST NEGEN BRASSBANDS EN ACHT JEUGDORKESTEN OP HET PODIUM VAN SURVENTOBRASS. VOOR DE DEELNEMERS EN DE ORGANISATIE IS HET FEEST AL EEN BEETJE BEGONNEN.

Surhuisterveen | De zeventien deelnemende orkesten zijn al bezig om zich voor te bereiden op Surventobrass 2018. Daar komt heel wat bij kijken. Wat wordt bijvoorbeeld het thema, welke stukken worden er gespeeld, hoe gaat het entertainment eruitzien? Allemaal vragen waar een antwoord op moet komen. De organisatie van Surventobrass wil dat proces ook graag volgen. Daarom zullen in de volgende nieuwsberichten onze deelnemers aan het woord zijn.

Maar ook de organisatie vindt het leuk om nu al bezig te zijn met de voorbereidingen. Zo zijn er nieuwe sponsoren gevonden waardoor het mogelijk is om dit jaar de optredens te ondersteunen met hightech apparatuur. Hierdoor hebben de deelnemers de mogelijkheid om hun optreden te voorzien van een heuse laser lichtshow.

Dit jaar wordt de tiende editie van Surventobrass gehouden. Dat gaat gevierd worden. Na afloop is er een after party met livemuziek van Johan Timersma.

Hiermee wordt Surventobrass 2018 een absoluut hoogtepunt. De organisatie kijkt nu al uit naar 15 en 16 juni 2018.

Gegevens

Datum:
16 juni 2018
Tijd:
17:30 - 22:00
Website:
http://surventobrass.nl

Locatie

De Flambou
Jan Binneslaan 49
Surhuisterveen,
+ Google Maps